Magamról valamitMit írjak magamról? Nem is tudom… mindig az igazat!

1966-ban jöttem a világra, a bejegyzés írásakor a 49. évemet taposom. Sokak számára meghökkentő ez, hiszen az interneten az átlagéletkor ennél jóval alacsonyabb, főleg, ha figyelembe vesszük, a pelenkások előbb mondják ki: “google”, mint “anya”.

Hadd engedjek meg magamnak kis “szépirodalmi” bemutatót:
Átlagos gyerekkorom volt. Felhőtlenül játszadoztam barátaimmal a vidéki kisváros fiatal szülők számára épített lakónegyedében. Közel a természethez: a város szélén laktunk, nem messze több kiserdő, gyümölcsös, és szántóföld szomszédságában. Talán innen ered vonzódásom a természethez, a természetjáráshoz.

Az általános iskolában jó tanuló voltam, mindig négyes feletti átlaggal végeztem. Mindezért nem is kellett sokat tennem. Mikor anyu reggel hatkor elment dolgozni, felkeltem, átfutottam a tanulnivalót, gyorsan megcsináltam a matek házit és fél nyolckor suliba mentem.

Középiskolában ez a hozzáállás már csak közepes eredményre volt elég. A tanulást ki kellett terjesztenem délutánra is, amikor komoly időigényes szakrajzokat kellett készítenem. Nehezen tudtam akkor ezt elfogadni, mert több szabadidőre vágytam. Mikor az első komolyabb barátnőmmel megismerkedtem, a tanulás még inkább háttérbe szorult. A fentiekből következik, hogy a középiskolában a nem túl fényes közepes eredménnyel zártam tanulmányaimat.

Kezdetét vette a “nagybetűs élet”, munkahely, házasság, majd gyerekek. Mindig is érdekelt a számítógép programozás, az internet megjelenésével a tanulás lehetősége is kiszélesedett. Szerettem volna programozói tudásommal szélesebb körben élni, az interneten pénzt keresni.

Nekiláttam kutatni az internetes pénzkeresési lehetőségeket. Készítettem magamnak egy weblapot, ahol azokat az oldalakat hirdettem, ahol magam is pénzt kerestem. Ezzel a módszerrel lehetett annyit keresni, hogy érdemes legyen foglalkozni vele. Többnyire klikkelős oldalakat reklámoztam, de egyéb lehetőségek is adódtak.

Egy jó ideje felhagytam az internetes pénzkeresés ezen formáival. Ma már főállásom mellett saját vállalkozásom van, amihez az ügyfeleket az interneten szerzem. Érdekel az internetes marketing, a reklámozás, a vevőszerzés technikája.

Örülök, hogy írhattam magamról valamit. Ha te is szeretnél magadról írni, vagy érdekel mások élete, problémái, sikerei, látogass a magamrol.info blogra.

Magamról, “valamit”…