Mobilbarát kivitelben!

Ma már minden vállalkozásnak szüksége van internetes megjelenésre. A legtöbb vállalkozás nem a neten szerzi vevőit, reklám ill. marketing szempontból mindenkinek csak előnyt jelent a webes jelenlét.

Hirdethetjük tevékenységünket AdWords vagy akár Facebook felületen, a népszerűsítés talán legkedvezőbb hosszútávú megoldása mégis egy saját honlap. Egy saját domain-néven elhelyezett egyedi tartalmú weboldal.

Ha az elhatározás megszületett, meg kell keresni oldalunk kivitelezőjét. Nem könnyű a választás, mert a web tele van jobbnál jobb honlapkészítőkkel. A kínálat a kezdő, nagyon olcsó honlapkészítőtől egészen a vérprofi, többszázezres, komplex szolgáltatást kínáló bizniszig terjed. A reális, gazdaságos megoldás valahol e kettő közt helyezkedik el.

Nem szerencsés, ha valaki a mi honlapunkon tanulja a webfejlesztést, de a feleslegesen elköltött százezreknek is lehet ennél jobb helyet találni. A Honlapdiszkont ajánlata is az arany középúthoz tartozik. Nem akarunk a legolcsóbbak lenni, csak a ténylegesen elvégzett munka valós ellenértékével számolunk.

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb webes megjelenést, elképzeléseivel harmonizáló weblapot adunk kezébe. Tevékenységünk minőségi garanciái több éves tapasztalatunk, és referencia-oldalaink.

A weboldal készítés soha nem rutinfeladat. Ahány szolgáltató, ahány célcsoport, ahány megbízó, annyi honlap. Nem kis feladat egy nívós, szakmailag és emberileg is megfelelő weboldal készítése: egy sor olyan követelménynek kell megfelelni – azokat sikeresen összekovácsolni –, amik több szempontból is a legjobb produktumot kell, hogy nyújtsák.

Fontos a megfelelő tájékoztatás, a megbízó felvilágosítása, hiszen az ügyfelek zömének – érthetően – fogalma sincsen azokról a tényekről, elvárásokról, amik a weboldal készítés nélkülözhetetlen „adalékai”: gondolok itt a dizájn, a szöveg, a tartalom, a célcsoport sajátosságaira. Segítenünk kell őt, hogy a legjobbat kapja – ehhez nélkülözhetetlen a korrekt együttműködés.

A weboldal készítés sarkalatos pontjait érdemes már a munka kezdete előtt, és a weblap készülte közben is folyamatosan egyeztetni. Sok kellemetlenségtől mentjük meg mind megbízóinkat, mint saját magunkat. Elengedhetetlen, hogy a kezünkből olyan weblapot „adjunk ki”, amit büszkén vállalhatunk. Ha nem jutunk tisztelt megrendelőnkkel „dűlőre”, inkább mondjunk le a megbízásról – első a minőség: a weblapnak jónak, hatékonynak kell lennie!

Kérjük keressen minket, ha már van elképzelése, akkor is bátran forduljon hozzánk, ha tanácstalan!

Weboldal készítés Veszprém megyében